Zoeken


Hoeveel van die tijd voel jij je verbonden? En hoe maakt jij jouw professionele impact?


Je vak uitoefenen met impact op afstand vraagt om iets anders dan face to face. Je kunt niet 1 op 1 hetzelfde doen. Wil je weten hoe het ook anders kan? Houd het kennisplatform online verbinden in de gaten. De komende periode delen diverse professionals daar hun kennis en wisselen ervaringen uit.

5 keer bekeken0 reacties

Bijgewerkt: 24 nov 2020


Omdat online verbinden nu actueel is. Anders denken, anders doen
Pop-up als organisatievorm


Tijdens een online ontwikkelsessie met Siebke Kaat benoemde ik dat ik zo blij was met de keuze om van online verbinden een pop up initiatief te maken. Het is voor nu nodig. En als het niet meer nodig is, is het prima om het initiatief te beëindigen. Op de een of andere manier geeft het pop-up karakter er de juiste energie aan. Siebke merkte terecht op: het experimentele karakter van een pop-up speelt hier zeker een rol bij.


Wat als jij de huidige vorm van jouw organisatie ook ziet als een pop-up vorm? Een tijdelijke manier van organiseren die past bij wat er nu mogelijk is. Met het besef dat dit tijdelijk is en straks weer naar een andere vorm over gaat.


Welke experimenten ga je aan? Wat wil je wel eens uitproberen? Welke lessen kan de organisatie leren van deze pop-up fase die helpen de fase hierna vorm te geven?

3 keer bekeken0 reacties

Bijgewerkt: 24 nov 2020

Super trots op dit pop up initiatief:


lancering van ons platform
Logo online verbinden

www.onlineverbinden.nl


Vanaf maart 2020 hebben we op een uitzonderlijke wijze onszelf opnieuw moeten uitvinden. Zowel professioneel als privé. De effecten van deze nieuwe realiteit beginnen zich meer en meer aan de oppervlakte te manifesteren. Mensen zijn aan het doorgaan op een manier die alle ingrediënten bevat van een burn-out op niet zo'n lage termijn.

Het is inmiddels duidelijk geworden dat het niet een kwestie is van: nog even en dan gaan we weer terug naar normaal. Niet alleen COVID-19 houdt ons langer bezig dan verwacht. De ontwikkelingen hebben organisaties ook aan het denken gezet over hun kantoorconcept. Ook op langere termijn gaat het op afstand samenwerken blijven.

Dit betekent dat we NU met elkaar gezondere manieren moeten leren om op afstand en online op een gezonde manier met impact ons vak uit te kunnen oefenen.


𝙊𝙥𝙡𝙚𝙞𝙙𝙞𝙣𝙜

Samen met Geert Kamps heb ik de afgelopen weken gewerkt aan de opleiding: online verbinden voor leidinggevenden, teamcoaches en projectleiders. We bundelen hierin onze kennis en ervaring. Wil jij leren hoe je jouw vak met impact op afstand/online kan uitoefenen? Neem dan snel een kijkje op onze website.

8 keer bekeken0 reacties
1
2