Zoeken
  • Kim Draijer

En we zijn los!

Bijgewerkt: 24 nov 2020

Super trots op dit pop up initiatief:


lancering van ons platform
Logo online verbinden

www.onlineverbinden.nl


Vanaf maart 2020 hebben we op een uitzonderlijke wijze onszelf opnieuw moeten uitvinden. Zowel professioneel als privé. De effecten van deze nieuwe realiteit beginnen zich meer en meer aan de oppervlakte te manifesteren. Mensen zijn aan het doorgaan op een manier die alle ingrediënten bevat van een burn-out op niet zo'n lage termijn.

Het is inmiddels duidelijk geworden dat het niet een kwestie is van: nog even en dan gaan we weer terug naar normaal. Niet alleen COVID-19 houdt ons langer bezig dan verwacht. De ontwikkelingen hebben organisaties ook aan het denken gezet over hun kantoorconcept. Ook op langere termijn gaat het op afstand samenwerken blijven.

Dit betekent dat we NU met elkaar gezondere manieren moeten leren om op afstand en online op een gezonde manier met impact ons vak uit te kunnen oefenen.


𝙊𝙥𝙡𝙚𝙞𝙙𝙞𝙣𝙜

Samen met Geert Kamps heb ik de afgelopen weken gewerkt aan de opleiding: online verbinden voor leidinggevenden, teamcoaches en projectleiders. We bundelen hierin onze kennis en ervaring. Wil jij leren hoe je jouw vak met impact op afstand/online kan uitoefenen? Neem dan snel een kijkje op onze website.

8 keer bekeken0 reacties